Restaurang Juku

Restaurang Juku

En dagligen varierande lunchbuffé serveras på vardagar och helger fram till kvällen. Du kan också beställa dina favoriträtter från vår omfattande à la carte-meny.

Lunchmeny i Seinäjoki och Vasa

Måndag

LUNCHMENY: Måndag

supaishi soppa (G,L **)

kyckling i curry (G,L)
lök och nudelkött (G,L)
Fläskkött med spiskummin (G,L)
yasai itame grönsaker (G,L,V)
tofu och grönsaker (G,L,V **)
stekta nudlar (L)
friterad kyckling (L)

friterade vårrullar (L,V)
friterade grönsakstrianglar (L,V)

SUSHIBORD
SALADBORD
GLASSBUFFET
KAFFE, TE

G=Glutenfri, L=Laktosfri, V=Vegan, *=Grad av hethet

Tisdag

LUNCHMENY: Tisdag

miso soppa (L)

ananaskyckling (G, L)
svartpeppar nötkött (L)
shuizhu fläsk (G,L,***)
Yasai Itame grönsaker (G,L,V)
tofu och grönsaker (G,L,V **)
stekta nudlar (L)
stekt kyckling (L)

friterade vårrullar (L,V)
friterade lökringar (L,V)

SUSHIBORD
SALADBORD
GLASSBUFFET
KAFFE, TE

G=Glutenfri, L=Laktosfri, V=Vegan, *=Grad av hethet

Onsdag

LUNCHMENY: Onsdag

tom yum soppa (G, L ***)

kongpao kyckling (G,L*)
paprikabiff (G,L)
ananas fläsk (G,L)
Yasai Itame grönsaker (G,L,V)
tofu och grönsaker (G,L,V **)
stekta nudlar (L)
stekt kyckling (L)

friterade vårrullar (L,V)
friterade grönsakstrianglar (L,V)

SUSHIBORD
SALADBORD
GLASSBUFFET
KAFFE, TE

G=Glutenfri, L=Laktosfri, V=Vegan, *=Grad av hethet

Torsdag

LUNCHMENY: Torsdag

tångsallad äggsoppa (G, L)

teriyaki kyckling (L)
shuizhu nötkött (G,L***)
muxu fläsk (G,L)
Yasai Itame grönsaker (G,L,V)
tofu och grönsaker (G,L,V **)
stekta nudlar (L)
stekt kyckling (L)

friterade vårrullar (L,V)
friterade lökringar (L,V)

SUSHIBORD
SALADBORD
GLASSBUFFET
KAFFE, TE

G=Glutenfri, L=Laktosfri, V=Vegan, *=Grad av hethet

Fredag

LUNCHMENY: Fredag

miso soppa (L)

shanghai kyckling (G,L)
lök-nötkött (G,L)
Shuizhu fläsk (G,L***)
Yasai Itame grönsaker (G,L,V)
tofu och grönsaker (G,L,V **)
stekta nudlar (L)
stekt kyckling (L)

friterade vårrullar (L,V)
friterade grönsakstrianglar (L,V)

SUSHIBORD
SALADBORD
GLASSBUFFET
KAFFE, TE

G=Glutenfri, L=Laktosfri, V=Vegan, *=Grad av hethet

Lördag

LUNCHMENY: Lördag

Tom yum soppa (G,L***)

Currykyckling (G,L)
Teriyaki nöttkött (L)
gongbao räkor (G, L**)
yasai itame grönsaker (G,L,V)
tofu och grönsaker (G,L,V **)
stekta nudlar (L)
friterade räkor
stekt kyckling (L)
friterad myk (L)

SUSHIBORD
SALADBORD
GLASSBUFFET
KAFFE, TE

G=Glutenfri, L=Laktosfri, V=Vegan, *=Grad av hethet

Söndag

LUNCHMENY: Söndag

supaishi soppa (G,L ***)
ananaskyckling (G,L)

nötkött med spiskummin (G,L)
gongbao räkor (G,L**)
yasai itame grönsaker (G,L,V)
tofu och grönsaker (G,L,V **)
stekta nudlar (L )
friterade räkor
friterad myki (L)
stekt kyckling (L)

SUSHIBORD
SALADBORD
GLASSBUFFET
KAFFE, TE

G=Glutenfri, L=Laktosfri, V=Vegan, *=Grad av hethet